CornerWin
Bereken alle mogelijke draaistralen

Photo by Lina White on Unsplash

CornerWin

Ook CornerWin wordt als optie aangeboden.

Het kan voor vrachtwagens en vrachtwagencombinaties alle mogelijke draaistralen berekenen. Dat is al heel wat, maar het programma kan meer. Eén van de toepassingen is dat u op een legende (van een bouwwerf, van een verkeerspunt, …) met uw computermuis de gewenste route nabootst, waarbij het programma berekent of dat ook effectief haalbaar is. Voorkomen is beter dan genezen! Bekijk dit met uw bestuurder en hij weet precies wààr en hoevèr hij moet uitwijken om net wel die U-turn te maken waarvan u eerst dacht dat het onmogelijk was. Onnodig omrijden behoort zo tot het verleden.

De draaistraal-berekening kan ook dienen als berekening bij uw aanvraag voor een COC-dossier . Beschikbare tekeningen kunnen ook in het programma worden geïmporteerd waarna u uw berekeningen of uw muis-simulaties er op los kunt laten. Als die binnenweg met CornerWin niet lukt, ga er dan maar van uit dat het niet haalbaar is…

CornerWin wordt gewoonlijk in combinatie met TrailerWin gebruikt. In TrailerWin kiest u immers de specifieke vrachtwagen en aanhangwagen. Toch kunt u CornerWin ook als ‘stand-alone’-programma gebruiken.

 

Voorbeelden

Draaicirkel: 90 graden.
LZV 90 graden.png

Draaicirkel: 180 graden.​​​​​​​
LZV 180 graden.png

 

Draaicirkel: 360 graden.​​​​​​​
LZV 360 graden.png
 

Gratis online demo

Maak hier een afspraak voor een gratis online demonstratie!

Afspraak maken

TrailerWin demo testen?

Download hier een gratis demo-versie van TrailerWin.

Download demo-versie

Gratis offerte

Vraag hier een offerte aan voor TrailerWin of andere modules.

Offerte aanvragen