TRAILERWIN

Waarvoor kan u het software programma gebruiken?

Dit basispakket voor het berekenen van aslasten staat u toe om ladingen en/of de opbouw ervan tesimuleren. U wijzigt alle data in een vingerknip, wat zoveel betekent als: élkeopbouw, elke simulatie laat zich makkelijk berekenen.

Hoe werkt en voor welke toepassingen?

Veruit de meeste merken van trucks, laadkranen, laadbruggen, trailers enopleggers zijn standaard in het programma voorzien. U werkt dus metgegarandeerd waarheidsgetrouwe gegevens. Twee keer per jaar voorzien wijbovendien in een update die ervoor zorgt dat uw softwarepakket state-of-the-art is en blijft.

U kiest zelf met welke data u aan de slag gaat: gewicht en afmetingen van de vrachtwagen, het gewichtvan de te vervoeren last, de lengte van het voertuig in kwestie, het idealelaadpunt, … U kunt deze gegevens importeren, maar net zo goed handmatiginbrengen.

Het programma wil een breed professioneel publiek bereiken. We houden er dus ook rekening mee dat uwvrachtwagen al dan niet met een aanhanger de baan op moet,  euro-paletten moet laden, … zelfs een sneeuwruimer en een verlengde cabine zijn specifiek in te brengen parameters.

TrailerWin houdt standaard in zijn programma rekening met dubbelassers, triple-assers, middelassers metsturend draaistel vooraan, achtwielers (vrachtwagens met vier assen dus),achtwielers met drie-assig draaistel en tienwielers (vijf assen).

TrailerWIN_US01.jpg

TrailerWin doet nog meer voor u

Geef een vrachtwagen in en het programma berekent de  best mogelijke aanhangwagen. Komen deafmetingen niet aan uw specifieke wensen tegemoet? U kunt de data aanpassen eninteractief met het programma werken, totdat u de voor uw situatie idealeoplossing heeft ‘berekend’.  Dat betekentdan concreet dat ook rekening gehouden is met het gewicht van de vracht,eventueel overhangende last, laadbruggen, laadkranen en  draaicirkel.

De presentatie van devrachtwagencabine stemt overeen met het werkelijke uitzicht. Het programmavoorziet in een waaier van opties waar u naar eigen inzicht gebruik van maakt.Zo kunt u elke reële situatie perfect simuleren.

 

CoG_web(1).gif

TrailerWIN04.jpg

 

Installatie:

Ondanks z’n vele mogelijkheden laat het programma zich makkelijk installeren en stelt het nietveel eisen aan uw PC. Als de gebruiker kan rekenen, dan komt hij er verder weluit. Er zijn geen bijzondere vaardigheden vereist om met het programma tewerken. De hedendaagse PC’s doen dit met gemak.

Het programma is verkrijgbaar in de volgende talen:

Engelse, Nederlandse, Duitse, Franse, Deense, Noorse,Italiaanse, Spaanse, Zweedse en Turkse taal.

 

 

Gratis online demo

Maak hier een afspraak voor een gratis online demonstratie!

Afspraak maken

TrailerWin demo testen?

Download hier een gratis demo-versie van TrailerWin.

Download demo-versie

Gratis offerte

Vraag hier een offerte aan voor TrailerWin of andere modules.

Offerte aanvragen