TrailerWin - Drivers

Hier vindt u een link naar de nieuwste driver voor de Sentinel Protection-sleutel. Houd er rekening mee dat het nieuwe Rockey4ND-type geen aparte stuurprogramma/driver-software nodig heeft bij het installeren van het programma, de onderstaande downloadlink wordt alleen gebruikt voor de Sentinel-type dongles.

Sentinel dongle installatie

1. Sluit het TrailerWIN-programma.
  2. Verwijder de beveiligingssleutel van uw computer
  3. Download de nieuwe driver van onderaf
  4. Installeer de nieuwe driver
  5. Start de computer opnieuw op
  6. Sluit de beveiligingssleutel aan op uw computer
  7. Start het TrailerWIN-programma opnieuw

Sentinel dongle driver

Voor Windows 2000, XP, Server 2003, 2008, 2012, Vista, Windows 7, Windows 8, 8.1, Windows 10 (32 bit and 64 bit)

Direct versie 7.6.9 downloaden via deze link. (installatie instructies in download)

of kies een versie op de site van Sentinel:
http://www.safenet-inc.com/support-downloads/sentinel-drivers/

Installatie van Rockey4ND-sleutel

1. Start de computer en sluit de Rockey4ND-sleutel aan
  2. De installatie start automatisch en tijdens de installatie begint het groene led-lampje te knipperen
  3. Als het groene led-lampje constant brandt, is de installatie geslaagd
  4. Start TrailerWIN en controleer of het programma start zonder bericht "key"

Testtool voor Rockey4ND

Als er een probleem is met Rockey4ND U kunt deze testtool downloaden om de functionaliteit te testen. Instructies kan je hier downloaden.

Gratis online demo

Maak hier een afspraak voor een gratis online demonstratie!

Afspraak maken

TrailerWin demo testen?

Download hier een gratis demo-versie van TrailerWin.

Download demo-versie

Gratis offerte

Vraag hier een offerte aan voor TrailerWin of andere modules.

Offerte aanvragen